Engelsk (Gruppe 4):

At give eleverne elementære færdigheder i engelsk, så de kan begå sig med et basalt ordforråd. At give dem lyst til læring i engelsk, så det bliver et sjovt fag, hvor der kan leges, tales og læres.

Gennem lege, sange, øvelser og IT at give elever lyst og mod til at bruge sproget. Der arbejdes både individuelt og i mindre grupper.

Diverse bøger og hæfter, der pt. er udgivet til undervisningen i 5.-6. klasse, samt lydfiler mm. på nettet.

1 timer ugentligt i ca. 40 normal uger, der afvikles som en dobbelttime i 20 uger.

Der er indtil videre ikke planlagt specielle evalueringer ud over, hvad der lægges ind i selve undervisningen, for at sikre sig, at eleverne når de mål, der er gældende.