Musik (Gruppe 3):

At gøre eleverne nysgerrige omkrig lytning til musik, samt interesse for at udøve musik. At give eleverne indblik i danske og udenlandske sange, melodier mm. At vække interesse for sang og musik, fordi sang og musik altid gør noget ved mennesker der enten lytter eller selv udøver musik.

At gøre eleverne i stand til selv at spille musik, samt mærke fællesskabsfølelsen ved at synge sammen.

Der synges sange fra diverse sangbøger, hæfter, kopiark mm.

Der arbejdes med rytmelære, nodelære, akkortlære.

Der fortælles om musikhistorie, genre, stilarter mm.

Der spilles på klaver, keyboard, guitar, bas, trommer, xylofoner, marimba og percussion.

Blå skolesangbog, Ringe i vandet.

Diverse instrumenter.

Kopiark om rytmer, noder, akkorder

1 time ugentligt i ca. 40 normal uger.

Der er ikke eksamen i faget. Eleverne kan evt. medvirke ved diverse arrangementer på eller udenfor skolen.