Specialundervisning

Specialundervisning:

At give de elever, der har brug for ekstra støtte den opmærksomhed, de har brug for, så de kan indgå i den normale undervisning, og samtidig få rigt udbytte heraf.

At sikre at de elever, der har brug for ekstra hjælp for at kunne tilegne sig de nødvendige faglige kompetemcer, får den støtte, de har brug for.

Der indsættes en støttelærer i klassen/gruppen, så den enkelte elev, der har brug for hjælp har hjælpen tæt på.

Søttelæreren arbejder på skift i klassen og som speciel støtte for den elev, der har brug for hjælp.

Klassens normale undervisningsmateriale, samt ekstra hjælpemidler, hvis det skønnes nødvendig.

Der arbejdes evt med billeder og ikoner, der giver hurtigere og bedre forståelse for læring.

Normalt ca. 12 lektioner pr. elev, der bliver tilkendt støtte fra PPR og SU.