Lejrskole

. Lejrskole:

At skolens 5.-6. klasser får en oplevelse, der både ryster dem sammen, men også giver dem hver især en positiv oplevelser af at komme afsted på egne ben, hvor man til dels skal klare sig selv.

At komme til områder af Danmark, man normalt ikke besøger så tit. At give 6. klasserne en sidste tur, inden de skal videre til Hurup i 7. klasse.

Der køres med DSB (gratis skolebillet) til København. Hvert andet år går turen til København, og hvert andet år går turen videre til Bornholm. Der arrangeres ture rundt i byen eller på Bornholm, hvor man både ser de alm. turist attraktioner samt andre sjove ting, der kan give anledning til gode oplevelser og eftertanke.

Eleverne skal ud over alm. rejseudstyr medbringe notesbøger, så de ved hjemkomst kan skrive en udførlig rapport om turen,

Fra mandag morgen til torsdag eller fredag aften i en af de sidste uger af skoleåret.