Emneuger

Emneuger:

At bringe undervisning og læring ind i alternative uger, hvor der tages udgangspunkt i andet end bøger og almindelig undervisning. At bringe eleverne tættere på hinanden i nye konstellationer, samt at udfordre den enkelte elev med nye ting, der kan virke grænseoverskridende i første omgang. F.eks. at stå frem på en scene.

At give eleverne mulighed for at opdage nye ting om dem selv. At de får en god oplevelse af, at skole og undervisningen kan være andet end bøger. At de opgår nye færdigheder indenfor udfoldelse, fremlæggelse, fremtoning, kommunikation mm.

Der arbejdes oftest sammen på tværs af klasser, så sammenholdet styrkes. Der arbejdes frem mod et fælles projekt. Det kan være et fælles udtryk, en musical, en cirkusforestilling, et kunstværk eller lign.

Meget varieret, idet emnet kan være meget forskellig.

1 uge af gangen. Oftest placeret før efterårsferien, før vinterferien og før påskeferien.